ماساژ بینی بعد از جراحی

ماساژ بینی بعد از جراحی

ماساژ بینی بعد از جراحی ، یکی از مراقبت های موثر در کاهش درد و تورم و تسریع روند بهبودی است که به شکل ویژه تنها برای برخی بیماران زیر نظر جراح بینی و طبق استاندارد های پزشکی انجام می شود زیرا امکان دارد ماساژ در برخی افراد نه تنها به بهبود تورم کمکی نکند بلکه خود باعث بروز درد و التهاب بیشتر شود بنابراین در این مقاله در ارتباط با کاندید مناسب برای ماساژ بینی ، روش صحیح ماساژ بینی بعد از عمل و سایر موضوعات مهم در این زمینه خواهیم پرداخت.

ماساژ بیین بعد از جراحی - دکتر مجید وفایی راد

چه افرادی به ماساژ بینی بعد از عمل نیاز دارند ؟

طبق نظر بهترین جراح بینی همدان ، دکتر مجید وفایی راد ، ماساژ بینی بعد از عمل  بینی ، به برخی از بیماران توصیه می‌شود تا به بهبود نتایج جراحی کمک کند و فرایند بهبود را تسریع کند. افرادی که به ماساژ بینی نیاز دارند ، معمولاً کسانی هستند که تورم زیادی داشته یا به دلیل ویژگی‌های خاص بینی‌شان ، احتمال تشکیل بافت زخم و اسکار در آنها بیشتر است.
بیمارانی که دارای پوست ضخیم هستند یا بینی‌های گوشتی دارند ، بیشتر مستعد تورم و تجمع مایعات در بافت‌های زیرین بینی پس از عمل هستند. ماساژ می‌تواند به کاهش این تورم‌ها کمک کند و به توزیع یکنواخت ترشحات لنفاوی در منطقه جراحی شده کمک کند. این امر باعث بهبود سریعتر و کاهش احتمال ایجاد ناهمواری‌ها و برآمدگی‌های ناخواسته می‌شود.
همچنین ماساژ منظم می‌تواند به نرم‌تر کردن بافت‌ها و جلوگیری از تشکیل بافت زخم ضخیم و سفت کمک کند. با این حال ، مهم است که ماساژ توسطبهترین جراح بینی انجام شود تا از فشار زیاد و آسیب به بینی جلوگیری شود.
در نهایت ، جراح بر اساس وضعیت فردی هر بیمار ، نوع پوست ، نوع جراحی و نحوه بهبود بیمار ، تصمیم می‌گیرد که آیا ماساژ بینی لازم است یا خیر. بنابراین ، مراجعه به بهترین جراح بینی همدان و پیروی از دستورات او برای دریافت مناسب ترین نتایج پس از رینوپلاستی حیاتی است.

روش صحیح ماساژ بینی بعد از عمل بینی در همدان

روش صحیح ماساژ بینی بعد از رینوپلاستی بسیار مهم است تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود و بهترین نتیجه ممکن حاصل شود. ماساژ باید با دقت و به آرامی انجام شود و حتماً تحت نظر بهترین جراح بینی باشد. در زیر به توضیح مراحل کلی ماساژ بینی پس از جراحی پرداخته شده است :

• پیش از شروع ماساژ بینی ، توصیه می شود به منظور رعایت بهداشت و پیشگیری از بروز عفونت ، دست ها کامل شسته و بینی کاملا خشک و تمیز باشد.

• در مرحله بعد با قرار دادن انگشتان خود در دو طرف بینی و فشار ملایم و یکسان در هر دو طرف مایعات لنفاوی را یه شکل یکنواخت در سراسر بینی پخش کنید.

• برای نرم تر شدن بافت ها و کاهش احتمال تشکیل بافت زخم با کمک دو انگشت شست و سبابه حرکات دایره ای کوچک ، آرام و یکنواختی را بر سطح بینی انجام دهید.

• در صورتی که تورم قابل توجهی در نوک بینی وجود دارد می توانید با مااژ ملایم و بالا و پایین کشیدن انگشت روی سطح نوک بینی ، ورم این ناحیه را تسکین دهید.

• ماساژ بینی را به صورت 5 الی 10 دقیقه و چند بار در روز مطابق دستور پزشک تکرار کنید تا نتایج آن تثبیت شود و در نظر داشته باشید تنها با یک بار ماساژ در روز به نتیجه دلخواه خود نمی رسید بنابراین برایآن زمان کافی در نظر بگیرید.

• در صورتی که متوجه درد شدید و ناراحتی شدید ماساژ را متوقف کرده و در ارتباط با روش انجام صحیح آن با جراح خود در ارتباط باشید.

بهترین زمان برای شروع ماساژ بینی بعد از جراحی 

از نظر دکتر مجید وفایی راد ، بهترین جراح بینی همدان  ،لازم است حداقل 2 ماه از عمل بینی گذشته باشد تا ورم و التهاب بینی حدودا از بین رفته و درد اولیه تسکین پیدا کرده باشد ، این مسئله کمک می کند تا پزشک بررسی بهتری در خصوص نیاز یا عدم نیاز بیمار به ماساژ  دماغ داشته باشد بنابراین پیش از این زمان ، نباید نسبت به ماساژ اقدامی صورت بگیرد.

آیا ماساژ بینی بعد از رینوپلاستی خطرناک است ؟

با توجه به اینکه بینی پس از جراحی ، حساسیت بالایی دارد و ساختار غضروف ها و استخوان ها کاملا غیر مستحکم هستند این تصور وجود دارد که ماساژ نواحی متورم بینی می تواند همراه با درد زیاد باشد و سبب از بین رفتن فرم بینی شود ، در واقع باید گفت در صورتی که فرد انجام دهنده این روش ، به نحوه صحیح آن و مدت زمان لازم و تعداد دفعات تکرار آن در روز آگاهی کافی نداشته باشد و به ویژه بدون اطلاع پزشک نسبت به آن اقدام کند ، می تواند سبب تغییر فرم و آسیب به ساختار غیر مستحکم بینی شود با این حال اگر ماساژ بینی با تائید پزشک و به شکل اصولی صورت بگیرد می تواند با رفع ورم به بهبود ظاهر و کاهش نقاهت نیز کمک کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
اشتراک گذاری در: